Kalénsari, Widasari, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kalénsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanWidasari

Kalénsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Widasari, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg