Kala Segi, Bintang, Aceh Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Kala Segi
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Kala Segi
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
KacamatanBintang

Kala Segi nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bintang, Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Bintang, Aceh Tengah