Kalangsari, Rengasdengklok, Karawang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Kalangsari
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Karawang
Kacamatan Rengasdengklok

Kalangsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rengasdengklok, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg