Kalaparéa, Nagrak, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Désa  Kalaparéa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanNagrak

Kalaparéa nyaéta salasahiji désa di kacamatan Nagrak, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg