Kali Baru, Médan Satria, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kali Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanMédan Satria

Kali Baru nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Médan Satria, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg