Kalianyar, Krangkéng, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kalianyar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanKrangkéng

Kalianyar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Krangkéng, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.