Kalibata, Pancoran, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kalurahan  Kalibata
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Selatan
Kacamatan Pancoran

Kalibata nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pancoran, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg