Kaligawé Wétan, Karangsembung, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kaligawé Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanKarangsembung

Kaligawé Wétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangsembung, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg