Kalijaga, Harjamukti, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Kalurahan  Kalijaga
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Cirebon
Kacamatan Harjamukti

Kalijaga nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Harjamukti, Kota Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg