Kalijati, Jatisari, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kalijati
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanJatisari

Kalijati nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatisari, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg