Kalijati, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalijati
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.13.04

Kalijati nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

beulah wetan dawuan, beulah kidul........,beulah kulon cipeundeuy,beulah kaler purwadadi

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

diliwartan ku jalur alternatif ti sadang ka subang bandung, aya ogé jalur nu kapantura lewat purwadadi

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

- peternakan

 - peternakan ayam (broiler)
 - peternakan ayam (pembibitan)
 - peternakan sapi potong (penggemukan)

- perkebunan - pertanian

Perkebunan[édit | édit sumber]

perkebunan karet, tebu,tanaman palawija, padi, hutan jati

Wisata[édit | édit sumber]


wisata sejarah di lanud surya darma