Kalijati, Subang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kalijati
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kapadetan - jiwa/km²


Kalijati nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

beulah wetan dawuan, beulah kidul........,beulah kulon cipeundeuy,beulah kaler purwadadi

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

diliwartan ku jalur alternatif ti sadang ka subang bandung, aya ogé jalur nu kapantura lewat purwadadi

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

- peternakan

 - peternakan ayam (broiler)
 - peternakan ayam (pembibitan)
 - peternakan sapi potong (penggemukan)

- perkebunan - pertanian

Perkebunan[édit | édit sumber]

perkebunan karet, tebu,tanaman palawija, padi, hutan jati

Wisata[édit | édit sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Subang, Jawa Barat

Lambang Subang.jpg

Kacamatan: Binong | Blanakan | Ciasem | Cibogo | Cijambé | Cikaum | Cipeundeuy | Cipunagara | Cisalak | Compréng | Jalancagak | Kalijati | Legon Kulon | Pabuaran | Pagadén | Pamanukan | Patok Beusi | Purwadadi | Pusakanagara | Sagalahérang | Subang | Tanjung Siang | Serangpanjang | Kasomalang | Dawuan | Pagaden Barat | Pusaka Jaya | Ciater | Sukasari | Tambakdahan |



Nuvola filesystems folder home.png


wisata sejarah di lanud surya darma