Kalimukti, Ciledug, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Kalimukti
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Kacamatan Ciledug

Kalimukti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciledug, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg