Lompat ke isi

Kalimukti, Ciledug, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Kalimukti
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Kalimukti
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanCiledug

Kalimukti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciledug, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.