Kampung Baru, Semadam, Aceh Tenggara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kampung Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanSemadam

Kampung Baru nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Semadam, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Semadam, Aceh Tenggara


Gnome-home.svg