Kampungsawah, Jayakerta, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kampungsawah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanJayakerta

Kampungsawah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jayakerta, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.