Karanganyar, Darma, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Karanganyar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanDarma

Karanganyar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Darma, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.