Karangbahagia, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Karangbahagia

Peta lokasi Kacamatan Karangbahagia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bekasi
Camat -
Lega 46,1 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 97.369 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Karangbahagia nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.


Nuvola filesystems folder home.png



 t·s·é 

Kabupatén Bekasi, Jawa Barat

Lambang Bekasi.jpg

Kacamatan: Babelan | Bojongmanggu | Cabangbungin | Cibarusah | Cibitung | Cikarang Barat | Cikarang Pusat | Cikarang Selatan | Cikarang Timur | Cikarang Utara | Kedungwaringin | Karangbahagia | Muara Gembong | Pebayuran | Sérang Baru | Sétu | Sukakarya | Sukatani | Sukawangi | Tambelang | Tambun Selatan | Tambun Utara | Tarumajaya