Karangharja, Pebayuran, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Karangharja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanPebayuran

Karangharja nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pebayuran, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg