Karangharum, Kedungwaringin, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Karangharum
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanKedungwaringin

Karangharum nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kedungwaringin, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg