Karangkamulyan, Ciawigebang, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Désa Karangkamulyan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanCiawigebang

Karangkamulyan nyaéta salasahiji désa di kacamatan Ciawigebang, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg