Karangkerta, Bangodua, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Karangkerta
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanBangodua

Karangkerta nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bangodua, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg