Karangnunggal, Tasikmalaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Karangnunggal
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Karangnunggal nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

  • Kaler = kacamatan Cibalong
  • Wetan = kacamatan Cikatomas, kacamatan Cikalong
  • Kidul = samudra Hindia
  • Kulon = kacamatan Bantarkalong, kacamatan Cipatujah

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Sarana transportasi ka wilayah kacamatan ieu terbatas mung kana beus atanapi elf hungkul. Sabaraha hiji trayek beus nu ngalangkung ka kacamatan ieu nyaéta :

  • Karangnunggal - Jakarta Kampung Rambutan
  • Karangnunggal - Bekasi
  • Karangnunggal - Depok
  • Karangnunggal - Bandung
  • Tasik - Karangnunggal - Pamijahan
  • Tasik - Karangnunggal - Ciheras
  • Tasik - Karangnunggal - Pamayang

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Perkebunan[édit | édit sumber]

Wisata[édit | édit sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Tasikmalaya, Jawa Barat

Lambang Tasikmalaya.jpg

Kacamatan: Bantarkalong | Bojongasih | Bojonggambir | Ciawi | Cibalong | Cigalontang | Cikalong | Cikatomas | Cinéam | Cipatujah | Cisayong | Culaméga | Gunungtanjung | Jamanis | Jatiwaras | Kadipatén | Karangjaya | Karangnunggal | Leuwisari | Mangunreja | Manonjaya | Padakembang | Pagerageung | Pancatengah | Parungponténg | Puspahiang | Rajapolah | Salawu | Salopa | Sariwangi | Singaparna | Sodonghilir | Sukahening | Sukaraja | Sukaramé | Sukaratu | Sukaresik | Tanjungjaya | Taraju



Nuvola filesystems folder home.png