Karangnunggal, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Karangnunggal
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.06.02
Désa/kalurahan-

Karangnunggal nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

  • Kaler = kacamatan Cibalong
  • Wetan = kacamatan Cikatomas, kacamatan Cikalong
  • Kidul = samudra Hindia
  • Kulon = kacamatan Bantarkalong, kacamatan Cipatujah

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Sarana transportasi ka wilayah kacamatan ieu terbatas mung kana beus atanapi elf hungkul. Sabaraha hiji trayek beus nu ngalangkung ka kacamatan ieu nyaéta :

  • Karangnunggal - Jakarta Kampung Rambutan
  • Karangnunggal - Bekasi
  • Karangnunggal - Depok
  • Karangnunggal - Bandung
  • Tasik - Karangnunggal - Pamijahan
  • Tasik - Karangnunggal - Ciheras
  • Tasik - Karangnunggal - Pamayang

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Perkebunan[édit | édit sumber]

Wisata[édit | édit sumber]