Karangpaningal, Tambaksari, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Karangpaningal
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanTambaksari

Karangpaningal nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tambaksari, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg