Lompat ke isi

Karangsari, Pangatikan, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Karangsari
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Karangsari
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanPangatikan

Karangsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pangatikan, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]