Karangtengah, Cibadak, Sukabumi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Karangtengah
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Kacamatan Cibadak

Karangtengah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibadak, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg