Karawang Kulon, Karawang Barat, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Karawang Kulon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanKarawang Barat

Karawang Kulon nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karawang Barat, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.