Karoya, Tegalwaru, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Karoya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanTegalwaru

Karoya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tegalwaru, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.