Kartika Sari Dewi Soekarno

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Karina Kartika Sari Dewi Soekarno
ꦑꦂꦠꦶꦏꦯꦫꦶꦢꦺꦮꦶꦯꦸꦏꦂꦤ
カルティカ・サリ・デウィ・スカルノ
Gumelar11 Maret 1967 (1967-03-11) (yuswa 56)
Jepang Tokyo, Jepang
Dipikawanoh salaku/lantaranPutri Presiden Indonesia Soekarno
PasanganFrits Frederik Seegers[1]
AnakFrederik Kiran Soekarno Seeger
KolotnaSoekarno jeung Ratna Sari Dewi Soekarno

Karina Kartika Sari Dewi Soekarno (Hanacaraka: ꦑꦂꦠꦶꦏꦯꦫꦶꦢꦺꦮꦶꦯꦸꦏꦂꦤ; Katakana: カルティカ・サリ・デウィ・スカルノ; gumelar di Tokyo, Jepang, 11 Maret 1967; umur 56 taun) nyaéta putri tilas présidén Indonesia, Soekarno sareng garwa Ratna Sari Dewi Soekarno.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]