Karyamekar, Cibatu, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Karyamekar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanCibatu

Karyamekar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibatu, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.