Lompat ke isi

Karyamukti, Cibatu, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Karyamukti
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Karyamukti
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanCibatu

Karyamukti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibatu, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]