Kaso, Tambaksari, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kaso
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Tambaksari

Kaso nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tambaksari, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg