Kaso, Tambaksari, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kaso
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanTambaksari

Kaso nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tambaksari, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg