Kategori:Kampung adat Sunda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kampung adat ilaharna nujul ka wilayah-wilayah tradisional nu pengkuh ngalarapkeun aturan adat/tradisi dina kahirupan sapopoéna.[1] Hususon kampung adat Sunda, sakumaha ugeran umumna, nujul ka wilayah-wilayah tradisional nu ngalarapkeun aturan-aturan/adat titinggal kabudayaan Sunda.[2]

Dicutat tina[édit | édit sumber]

  1. Astuti & Risma Rismawati, Dewi (2009). Adat Istiadat: Masyarakat Jawa Barat. Jakarta: PT.Sarana Pancakarya Nusa. p. 107. ISBN 9789796785124. Diakses tanggal 5 Januari 2020. 
  2. Setiawan, Iwan (2012). Agribisnis Kreatif: Pilar Wirausaha Masa Depan, Kekuatan Dunia Baru Menuju Kemakmuran Hijau. Jakarta: Penebar Swadaya Grup. p. 107. ISBN 9789790025288. Diakses tanggal 5 Januari 2020. 

Artikel-artikel na kategori "Kampung adat Sunda"

5 kaca ti 5 di handap asup kana ieu kategori.