Katulampa, Bogor Timur, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Katulampa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBogor
KacamatanBogor Timur

Katulampa nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bogor Timur, Kota Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Baca ogé[édit | édit sumber]



Gnome-home.svg