Kaunganten, Cikaum, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kaunganten
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanCikaum

Kaunganten nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikaum, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.