Kawasén, Banjarsari, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kawasen
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanBanjarsari

Kawasen nyaéta salasahiji désa di kacamatan Banjarsari, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg