Kawungluwuk, Tanjung Siang, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kawungluwuk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanTanjung Siang

Kawungluwuk nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tanjung Siang, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg