Kebon Botani Kew

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Imah Palem
Imah kaca Ratu Wales
Panorama poto ti situ deukeuteun Imah Palem di Kew

Kebon Botani Kew (baca kyuw) atawa The Royal Botanical Garden Kew (Kebun Botani Kerajaan Kew), biasa disingkat Kew Garden , mangrupa lahan lega nu mangrupa taman jeung imah kaca nu perenahna di antara Richmond jeung Kew di kulon kidul London, Inggris. The Royal Botanical Gardens Kew ogé mangrupa ngaran organisasi nu ngajalankeun Taman Kew jeung Taman Wakehurst Place di Sussex. Lembaga ieu mangrupa institusi penting nu bertaraf internasional keur panalungtikan jeung pangatikan botani. Kiwari miboga kira-kira 700 staf.


Nulis.jpg