Kebon Sirih, Ménténg, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Kebon Sirih
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Ménténg

Kebon Sirih nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Ménténg, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg