Kebonjeruk, Andir, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kalurahan  Kebonjeruk
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bandung
Kacamatan Andir

Kebonjeruk nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Andir, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg