Kebonpedes, Kebon Pedes, Sukabumi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kebonpedes
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Kacamatan Kebon Pedes

Kebonpedes nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kebon Pedes, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg