Kedokan Bunder, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Kedokan Bunder

Peta lokasi Kacamatan Kedokan Bunder
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Indramayu
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Kedokan Bunder nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Kedokanbunder nyaéta hiji kacamatan nu anyar diwangun kurang leuwih taun 2003. Ngaran Kedokanbunder boga carita nu relijius. Kedokanbunder hartina balong/sumur bunder nu diwangun nalika istri selir Kanjeng Sunan Gunung Jati ngalakukeun babad tanah jawa. Di dinya pisan dijieun padukuhan Kedokanbunder

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Indramayu, Jawa Barat

Lambang Indramayu.jpg

Kacamatan: Anjatan | Arahan | Balongan | Bangodua | Bongas | Cantigi | Cikedung | Gabuswétan | Gantar | Haurgeulis | Indramayu | Jatibarang | Juntiyuat | Kandanghaur | Karangampél | Kedokan Bunder | Kertasemaya | Krangkéng | Kroya | Léléa | Lohbener | Losarang | Sindang | Sliyeg | Sukagumiwang | Sukra | Trisi | Widasari

Citakan:Kedokan Bunder, Indramayu


Nuvola filesystems folder home.png