Kedokan Bunder, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kedokan Bunder
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.12.28

Kedokan Bunder nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Kedokanbunder nyaéta hiji kacamatan nu anyar diwangun kurang leuwih taun 2003. Ngaran Kedokanbunder boga carita nu relijius. Kedokanbunder hartina balong/sumur bunder nu diwangun nalika istri selir Kanjeng Sunan Gunung Jati ngalakukeun babad tanah jawa. Di dinya pisan dijieun padukuhan Kedokanbunder

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Citakan:Kedokan Bunder, Indramayu