Kedokan Bunder, Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kedokan Bunder
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kapadetan - jiwa/km²

Kedokan Bunder nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Kedokanbunder nyaéta hiji kacamatan nu anyar diwangun kurang leuwih taun 2003. Ngaran Kedokanbunder boga carita nu relijius. Kedokanbunder hartina balong/sumur bunder nu diwangun nalika istri selir Kanjeng Sunan Gunung Jati ngalakukeun babad tanah jawa. Di dinya pisan dijieun padukuhan Kedokanbunder

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Indramayu, Jawa Barat

Lambang Indramayu.jpg

Kacamatan: Anjatan | Arahan | Balongan | Bangodua | Bongas | Cantigi | Cikedung | Gabuswétan | Gantar | Haurgeulis | Indramayu | Jatibarang | Juntiyuat | Kandanghaur | Karangampél | Kedokan Bunder | Kertasemaya | Krangkéng | Kroya | Léléa | Lohbener | Losarang | Sindang | Sliyeg | Sukagumiwang | Sukra | Trisi | Widasari

Citakan:Kedokan Bunder, Indramayu


Nuvola filesystems folder home.png