Kejurun Syiah Utama, Bintang, Aceh Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kejurun Syiah Utama
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
KacamatanBintang

Kejurun Syiah Utama nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bintang, Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Bintang, Aceh Tengah


Gnome-home.svg