Kembangan Kidul, Kembangan, Jakarta Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Kembangan Selatan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kulon
KacamatanKembangan

Kembangan Selatan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kembangan, Kota Jakarta Kulon, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.