Kenari, Senén, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Kenari
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Senén

Kenari nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Senén, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg