Kendayakan, Cikedung, Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Kendayakan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Indramayu
Kacamatan Cikedung

Kendayakan nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cikedung, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg