Kepel, Cisaga, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kepel
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCisaga

Kepel nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cisaga, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.