Kepuh, Lemahsugih, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kepuh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanLemahsugih

Kepuh nyaéta salasahiji désa di kacamatan Lemahsugih, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg