Kersagalih, Jatiwaras, Tasikmalaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kersagalih
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Tasikmalaya
Kacamatan Jatiwaras

Kersagalih nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatiwaras, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg