Kertajadi, Cidaun, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kertajadi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCidaun

Kertajadi nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cidaun, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg