Kertajati, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Kertajati

Peta lokasi Kacamatan Kertajati
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Camat -
Lega 138,36 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Kertajati nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png