Kertajaya, Padalarang, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Kertajaya
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Padalarang

Kertajaya nyaéta salasahiji désa di kacamatan Padalarang, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg